Ανοδιωμένα Κάγκελα Αλουμινίου

Πτυσσόμενα Κάγκελα Ασφαλείας

Πρόσθετα Κάγκελα Ασφαλείας Μπαλκονιού

WPC Συνθετικό Deck Περίφραξης

WPC Συνθετικό Deck Δαπέδου

Περίφραξη Τάβλες Αλουμινίου

Σίτες

Υπηρεσίες - Επισκευές

Επικοινωνία
ΝΕΑ


27/9/2017

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟΥ ΚΑΓΛΕΛΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.

Στην αγορά υπάρχουν πολλές, εναλλακτικές του ανοδιωμένου αλουμινίου, επιλογές για κάγκελα πχ. σιδερένια, κολωνάκια τσιμεντένια, ξύλινα, ανοξείδωτα κτλ. Το κάθε είδος υλικού για κάγκελο έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά του όμως πολλοί δεν γνωρίζουν ότι τα ανοδιωμένα κάγκελα αλουμινίου τύπου inox έχουν μόνο πλεονεκτήματα.

  • Έχουν ανθεκτικότητα και αντοχή προς όλες τις καιρικές συνθήκες όπως την βροχή, το χιόνι, την ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία και σε παραθαλάσσιες περιοχές την αλμύρα.
  • Δεν σκουριάζουν, δεν ξεφλουδίζουν, δεν χρειάζεται ποτέ να τα βάψετε, το χρώμα και η γυαλάδα μένει αναλλοίωτο και όταν τοποθετηθούν σωστά έχουν την ίδια αντοχή με τα σιδερένια κάγκελα.
  • Η συντήρηση του ανοδιωμένου κάγκελο αλουμινίου είναι εύκολη και μικρή έτσι ώστε να ξοδεύετε ελάχιστο από τον χρόνο σας να το καθαρίζετε. Το μόνο που θέλει είναι μία στο τόσο λίγο νεράκι με το λάστιχο η με πανί.
  • Το ανοδιωμένο κάγκελο αλουμινίου έχει το χαμηλότερο κόστος για την εξαιρετική ποιότητα του. Οι περισσότεροι άνθρωποι συσχετίζουν την ανώτερη ποιότητα με την υψηλότερη τιμή όμως αυτό δεν ισχύει για τα ανοδιωμένα κάγκελα.

Εν κατακλείδι τα οφέλη του ανοδιωμένου κάγκελου αλουμινίου τύπου inox, για τον καταναλωτή, είναι τα καλύτερα χωρίς αμφιβολία και η οικονομικότερη επιλογή για  κιγκλίδωμα οποιουδήποτε χώρο σας.

                                                     

_____________________________________________________________________________4/9/2017

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΙΩΣΗ;

 Η ανοδίωση είναι η ηλεκτροχημική διαδικασία η οποία μετατρέπει μία μεταλλική επιφάνεια έτσι ώστε να γίνει ποιό ανθεκτική έναντι της διάβρωσης και να παρέχει μία καλαίσθητη και ευκολοσυντήρητη επιφάνεια.

 Το αλουμίνιο είναι το καταλληλότερο μέταλλο για ανοδίωση. Η διαδικασία της ανοδίωσης δεν εφαρμόζεται μόνο στην επιφάνεια, όπως στην βαφή η επίστρωση, αλλά ενσωματώνεται πλήρως με το υπόστρωμα του αλουμινίου έτσι ώστε το μέταλλο να μην αλλοιώνεται η να ξεφλουδίζει με την πάροδο του χρόνου η όταν εκτίθεται στης καιρικές συνθήκες.

 Επιτυγχάνεται η ανοδίωση του αλουμινίου με εμβάπτισμα σε λουτρό ηλεκτρολύτη οξέος που διελάσεται με ηλεκτρικό ρεύμα.

 Επομένως, το ανοδιωμένο αλουμίνιο, και κατά επέκταση το ανοδιωμένο κάγκελο αλουμινίου, είναι μία εξαιρετική επιλογή για τον καταναλωτή παρέχοντάς του ένα αναλλοίωτο και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.